Scrabbleclub Littera

18 maart 2009

Kampioenenfeestje op komst

Op 28 maart, exact vier weken nadat Littera in Gent de trofee "Clubkampioen 1e afdeling 2008" in ontvangst mocht nemen, wordt in eigen rangen nog eens een laatste keer stilgestaan bij deze titel. En hoe doet een scrabbleclub dat? Met enkele partijtjes natuurlijk, en met een etentje dat flink gesponsord wordt door de clubkas.

We spreken af in 't Loo op de Vismarkt in Tessenderlo. Plaats van het gebeuren: één van de vergaderzalen op de eerste verdieping. Na het noteren van de drankjes, kan de eerste partij aanvangen om 10u15 stipt. Omstreeks 12u30 zoeken we het Theatercafé op, en steken er onze benen onder de grote tafel die voor ons gereserveerd is. Wordt achtereenvolgens geserveerd:
  • Aperitiefje naar keuze
  • Dagsoep of tomatenroomsoep
  • "Hoofdschotelittera" (aardappelen, vlees en groenten)
  • Koffie, thee of een ander afsluitend drankje

In de namiddag spelen we een tweede partij. Wie aan beide partijen deelneemt, zal opgenomen worden in een einduitslag, en komt in aanmerking voor het winnen van een wisseltrofee. Er is een exemplaar voorzien voor de beste vrouw, en één voor de beste man.

De eventuele partners zijn uitgenodigd om mee te eten. Ze mogen ook altijd meespelen, indien ze willen... Gelieve in ieder geval een seintje te geven indien jij deelneemt aan het etentje. Dit kan per e-mail, of mondeling toekomende dinsdag op de speelavond.